Menu
x

Hjerteflimmer lukker snart

Tak for din interesse for vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden lukker ned pr. 30.11.2022.

Vi henviser til Hjerteforeningens hjemmeside (hjerteforeningen.dk), hvor du finder masser af viden og information om bl.a. hjerteflimmer / atrieflimmer for såvel patienter, pårørende og øvrige med interesse for sygdomsområdet!

OM "DIT HJERTE DIN BESLUTNING"

Med ”Dit hjerte din beslutning" hjælper vi patienter med hjerteflimmer (og deres familie) til at tage større del i deres behandling. Vi opfordrer dem til at tale med lægen, så de kan træffe beslutninger på et sagligt grundlag vedrørende behandlingsmuligheder og livsstilsændringer i forbindelse med sygdommen.

På hjerteflimmer.dk finder du patienters personlige erfaringer. Der er også tjeklister, som du kan bruge til at få mere at vide om hjerteflimmer, og som kan hjælpe dig til at være bedre forberedt på nødsituationer. Tjeklisterne giver også forslag til spørgsmål, som du kan stille lægen.

Alle udtalelserne på denne hjemmeside stammer fra virkelige patienter og deres familier. Har du spørgsmål vedrørende hjerteflimmer, eller kan du genkende dig selv i historierne? Så kan du kontakte din læge.

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S