Menu
x

Hjerteflimmer lukker snart

Tak for din interesse for vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden lukker ned pr. 30.11.2022.

Vi henviser til Hjerteforeningens hjemmeside (hjerteforeningen.dk), hvor du finder masser af viden og information om bl.a. hjerteflimmer / atrieflimmer for såvel patienter, pårørende og øvrige med interesse for sygdomsområdet!

Få styr på medicinen

For at lægemidler skal have den tilsigtede virkning, er det vigtigt at tage dem som foreskrevet. At hjælpe nogen med at sætte deres medicinindtag i system er derfor en meget værdifuld hjælp.

  • Fortæl hvordan medicinen virker

Det er vigtigt at vide, hvad medicinen virker mod, hvornår den skal tages, og om der er eventuelle bivirkninger. Læs indlægssedlen i pakken, den forklarer, hvordan medicinen forebygger blodpropper i hjernen.

  • Hjælp med at huske

Det tager tid at etablere en fejlfri daglig pille-rutine. Mind din pårørende om at tage pillerne hver dag, sæt mobiltelefonens alarm til at ringe på et bestemt tidspunkt, benyt apotekets sms-service, eller sæt pillerne på et synligt sted ved tv’ets fjernbetjening.

  • Sæt behandlingen i system

Sørg for at have al væsentlig information om atrieflimren og sygdommens behandling samlet et sted, som I begge let kan finde.

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S