Menu
x

Hjerteflimmer lukker snart

Tak for din interesse for vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden lukker ned pr. 30.11.2022.

Vi henviser til Hjerteforeningens hjemmeside (hjerteforeningen.dk), hvor du finder masser af viden og information om bl.a. hjerteflimmer / atrieflimmer for såvel patienter, pårørende og øvrige med interesse for sygdomsområdet!

Hvad kræver behandlingen af mig?

I tilfælde af en nødsituation, er det vigtigt, at folk omkring dig og sundhedspersonalet er klar over, at du tager blodfortyndende medicin og hvilket præparat, du tager.

  • Lær navnet udenad på din medicin. Det er vigtigt at vide eller at have skrevet navnet ned på din behandling, fordi behandlingsmulighederne i en nødsituation afhænger af typen af blodfortyndende medicin
  • Fortæl lægen, sygeplejersken eller tandlægen, at du tager blodfortyndende medicin før planlagt operation eller ved en nødsituation (herunder operationer på hospitalet, mindre indgreb hos den praktiserende læge eller tandlæge)
  • Hav altid et patientoplysningskort på dig, der informerer om, at du tager blodfortyndende medicin
  • Overvej at informere din familie, din omgangskreds og arbejdskolleger om at du tager blodfortyndende medicin
  • Du må ikke stoppe med at tage din blodfortyndende medicin, med mindre en læge har instrueret dig i det
  • Sæt dig ind i, hvad der kan gøres i din situation. Der er mulighed for straks at stoppe den blodfortyndende effekt afhængig af, hvilken blodfortyndende medicin du får. Spørg lægen om, hvad der kan gøres i din situation med din blodfortyndende medicin.

Læs hvordan du kan lære mere om din situation her.

Hvor kan jeg lære mere?

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S