Menu
x

Hjerteflimmer lukker snart

Tak for din interesse for vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden lukker ned pr. 30.11.2022.

Vi henviser til Hjerteforeningens hjemmeside (hjerteforeningen.dk), hvor du finder masser af viden og information om bl.a. hjerteflimmer / atrieflimmer for såvel patienter, pårørende og øvrige med interesse for sygdomsområdet!

Hvornår er jeg helbredt?

Hos de fleste patienter med atrieflimren er der - med den viden, vi har i dag – ingen grund til at helbrede sygdommen. Der er derimod god grund til at behandle den med blodfortynding og eventuelt medicin, der stabiliserer hjerterytmen.

Hvis du har sygdommen i anfald, og hvis du har mange gener under dine atrieflimren-anfald, kan man prøve at genoprette og fastholde den normale hjerterytme ved hjælp af enten medicin, et elektrisk stød eller såkaldt ablationsbehandling.

Især ablationsbehandling er effektiv; mere end 85 procent har god gavn af behandlingen og oplever færre gener af sygdommen efter en eller to ablationsbehandlinger.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være behov for behandling med blodfortyndende medicin, selv efter en vellykket ablationsbehandling. På det område kan din hjertelæge vejlede dig.

TYPO3 CMS by TypoConsult A/S